RINGMAAT ???

* Meet de doorsnee (diameter) van de binnenkant van een bestaande ring (waarvan de maat goed is) met behulp van een liniaal of (beter) een schuifmaat.

* Indien je niet over een ring beschikt, meet dan de omtrek van de vinger met behulp van een lint (-meter) of touwtje. Deze lengte is namenlijk de ringmaat.

Gebruik de tabel hieronder om snel uw maat te vinden.

 

GRATIS GRAVURE

Een ring is zoveel meer dan een Juweel...
Het is een symbool voor de eeuwigheid.
Kies jouw ring en laat het gratis graveren. :-)

 

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Betaling onder rembours

Veilig en snel betalen aan de postbode.
Contant (gepast) betalen.
Enkel mogelijk voor België!!!
Indien u niet thuis bent op het moment van de levering, kunt u binnen de twee weken het pakje afhalen op het postkantoor.

Betaling via overschrijving

Als u kiest voor betaling per bankoverschrijving, zullen wij uw bestelling samenstellen en verzenden zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Voor een bestelling die via bankoverschrijving wordt betaald, zijn maximaal vijf werkdagen nodig om de betaling van uw bestelling te verwerken. Vermeld bij uw betalingsgegevens uw naam en voornaam en webbestelnummer. Zo voorkomt u vertraging van uw bestelling.  Bestellingen worden automatisch geannuleerd als uw betaling niet is ontvangen binnen veertien kalenderdagen nadat de bestelling is geplaatst.

U kunt uw betaling overmaken aan :
Naam van de begunstigde is: JEWEL TIME NV
IBAN: BE45 4528 1275 1189
BIC: KREDBEBB

 

GRATIS CADEAUVERPAKKING

Natuurlijk kunt U uw bestelling laten verpakken in cadeaupapier. U hoeft enkel bij het bestellen aan te geven dat U een cadeauverpakking wenst.